Learn how to make money online

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Community
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

graphics don't load properly
(1 viewing) (1) Guest
Special forum dedicated to our Auto Blogging Software. Discuss about new feature request and bug reports. Do not bring in other incompetent auto blogging tools here.
Go to bottomPage: 1
TOPIC: graphics don't load properly
#1405
graphics don't load properly 7 Years, 1 Month ago Karma: 0
Rarely get graphics on Blogger blogs. Spotty on WP blogs [I turned off feedwordpress and wpomatic on all WP blogs]. Sometimes yes, sometimes no. Most of the time when I try to update a feed on Autoblogging Software the system stops cold while trying to load graphics. I turn off ABS, turn on again, but still get struck. Help.
magico
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#1410
Re: graphics don't load properly 7 Years, 1 Month ago Karma: 17
I think the software gets stuck while posting images when the image' file name has some special characters. I will be fixing it to remove special characters by renaming it so it works fine. Will publish the update later this week.

Also, in case of Blogger.com, please check if you have the right FTP information entered. You could send the FTP settings to my email Support[at]CartyStudios.com and I will verify it for you.

Regards,
Carty..
magico
Admin
Posts: 1194
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1