Learn how to make money online

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Community
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

[Help] PLR Articles not posting to blog
(1 viewing) (1) Guest
Special forum dedicated to our Auto Blogging Software. Discuss about new feature request and bug reports. Do not bring in other incompetent auto blogging tools here.
Go to bottomPage: 1
TOPIC: [Help] PLR Articles not posting to blog
*
#1702
[Help] PLR Articles not posting to blog 7 Years ago Karma: 0
I am using V2 of the Autoblogging software. I have imported PLR articles into the autoblogger software. The articles are not posting to my blog. I have no idea why this is not working.

Please advise.
magico
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#1718
Re: [Help] PLR Articles not posting to blog 7 Years ago Karma: 17
Are you posting to Blogger of WordPress? When you hit the post button and the software starts to post, the icons turn from orange to gray. Does that happen there?

Regards,
Carty..
magico
Admin
Posts: 1194
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#1734
Re: [Help] PLR Articles not posting to blog 7 Years ago Karma: 0
I am posting to a Wordpress blog. I'm not sure what icons you are referring to, but nothing on the interface turns to orange.

A red stop sign symbol with an X in it appears at the top of interface with the 'Stop Posting' caption. At the bottom of the interface, there is a message that says 'Posting: PLR Articles For:'.

However, nothing is posting.
magico
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#1758
Re: [Help] PLR Articles not posting to blog 7 Years ago Karma: 0
Carty, can you please help with this issue? Thanks
magico
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#1759
Re: [Help] PLR Articles not posting to blog 7 Years ago Karma: 17
Plese try closing and re-opening the software, then make the posts. Tell me if they go fine. Also, you're posting to WP or Blogger?

Regards,
Carty..
magico
Admin
Posts: 1194
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#1761
Re: [Help] PLR Articles not posting to blog 7 Years ago Karma: 0
Thanks that worked. I am posting to Wordpress.
magico
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1