Learn how to make money online

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Community
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Edited Post not Appearing after Save
(1 viewing) (1) Guest
Special forum dedicated to our Auto Blogging Software. Discuss about new feature request and bug reports. Do not bring in other incompetent auto blogging tools here.
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Edited Post not Appearing after Save
*
#2286
Edited Post not Appearing after Save 6 Years, 11 Months ago Karma: 0
Perhaps one of you savvy Wordpress readers could help with this problem..

After editing a post and previewing and saving in the post edit area, the edited post does not
appear to change in the public view. For instance, I have a highly ranked site with a sticky post.
However, no matter how often I change the sticky post, it seems a default post stays in place and
no changes appear when the site is entered in a search or menu bar. Or, to explain it slightly differently,
when you enter my domain site, the same initial post appears despite several subsequent changes.

This problem has existed for over a week. I have searched every plugin, every widget, etc
to solve this problem. Any suggestions?

Rel
magico
Fresh Boarder
Posts: 9
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#2318
Re: Edited Post not Appearing after Save 6 Years, 11 Months ago Karma: 17
Hmm, maybe you have some cache plug-in? Or the sticky post is coming from a different one than what you were editing or from a static html page or code?
magico
Admin
Posts: 1194
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#2470
Re: Edited Post not Appearing after Save 6 Years, 11 Months ago Karma: 0
Thanks. Found the solution. The plugin wp-cache was preventing anything other than the archived page from showing. What was worse, the plugin could not be deactivated from within wp without some rather arcane file infiltration. I went to my ftp software and deleted the cache, reloaded the other plugins, and voila! all worked as it should.
magico
Fresh Boarder
Posts: 9
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1