Learn how to make money online

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Community
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

PROBLEM: ABS starts up, but doesn't open
(1 viewing) (1) Guest
Special forum dedicated to our Auto Blogging Software. Discuss about new feature request and bug reports. Do not bring in other incompetent auto blogging tools here.
Go to bottomPage: 1
TOPIC: PROBLEM: ABS starts up, but doesn't open
#3080
PROBLEM: ABS starts up, but doesn't open 6 Years, 11 Months ago Karma: 0
I am having a problem with the Auto Blog Software.

I installed it and ran it a few days ago and it worked great. But now I cannot open the program to use it. When I click on the desktop icon to start it, and begins running, then it fastens itself to my Windows taskbar. However, when I then click on the taskbar icon, it refuses to actually open.

I think it is running (because the icon is showing in the taskbar), but I cannot actually open it now.

Steve
magico
Junior Boarder
Posts: 20
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#3086
Re:PROBLEM: ABS starts up, but doesn't open 6 Years, 11 Months ago Karma: -1
Many of us it would appear are having the same problem and waiting for a response from Carty..

- G
magico
Fresh Boarder
Posts: 9
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#3088
Re:PROBLEM: ABS starts up, but doesn't open 6 Years, 11 Months ago Karma: -1
If it helps I was having a problem with my ABS not loading and I got a fix from Carty..

Please open the software' install folder (C:\Program Files\CartyStudios Corp.\WebMag..) and paste this attached file there after deleting the old one there. Then open the software and tell me if the error disappears.

I suggest you save the old settings file just in case..

- G
This attachment is hidden for guests. Please login or register to see it.
magico
Fresh Boarder
Posts: 9
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#3098
Re:PROBLEM: ABS starts up, but doesn't open 6 Years, 11 Months ago Karma: 0
Thanks,

I did not check this thread first, or I would have grabbed the text file and used it. But I accomplished the same thing by copying the script that was given in the related thread on here, and using Notepad to save it as my new settings.txt file. It worked, and I am happily using ABS again.

I'm sure there are others who will benefit from this file being provided here.

Thanks to you and to others who followed up on this issue and got it resolved.

Steve
magico
Junior Boarder
Posts: 20
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1