Learn how to make money online

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Community
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Problem with feeds
(1 viewing) (1) Guest
Special forum dedicated to our Auto Blogging Software. Discuss about new feature request and bug reports. Do not bring in other incompetent auto blogging tools here.
Go to bottomPage: 12
TOPIC: Problem with feeds
#3478
Problem with feeds 6 Years, 8 Months ago Karma: 0
Hi

I am having feed problems with the software but only seems to be on new feeds. I added a new blog today and went to put an Amazon feedwent through the procedure and it came up No Items. Thought it was the keyword but tried others and still same so tried ezine, same response tried feeds on other blogs and got same response. Tried upading and existing feed and it brought the items from amazon, but set a feed with same keywords and search data on another blog and got no items. Baffled, not sure what is happening. It has worked ok before.

John

Its OK now something I had not been doing correctly as a while since I had used it.
magico
Fresh Boarder
Posts: 5
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2011/01/24 15:09 By magico.
The administrator has disabled public write access.
 
#3520
Re:Problem with feeds 6 Years, 8 Months ago Karma: 0
Hi there, the auto blogging software just does not work no mater with url or rss feeds you name it. Len leoard@live.com.au
magico
Fresh Boarder
Posts: 3
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#3521
Re:Problem with feeds 6 Years, 8 Months ago Karma: 0
Its OK now something I had not been doing correctly as a while since I had used it.

what did you do to fix it, my software is still not working its been about a week now... refuses to pull feeds from any source new or old, new blogs or blogs i have used with the software weeks ago, gets hung up on first image it "grabs". after the "grabbing image" text appears its as if the software freezes. and it basically does, it doesnt recover or resume no matter how long i wait, im pretty patient. i have run updates to software , fresh installs, updated windows...
i dunno, help please.
magico
Fresh Boarder
Posts: 13
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#3522
Re:Problem with feeds 6 Years, 8 Months ago Karma: 0
ok then what websites you want to pull the feed.
magico
People Helping People
Senior Boarder
Posts: 61
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: below the ground
The administrator has disabled public write access.
 
#3524
Re:Problem with feeds 6 Years, 8 Months ago Karma: 0
yeah, that would be supper cool if you could help. i added attachment of the feeds, i also pull from mashable and seomoz, and book... but they are the ones that worked originally, but they dont now after adding more blogs of my own... i own my domains, there not 2nd part blog hosts or anything. i took out the data file with the added material left out and that didnt help either, in case i haddent mentioned that in the previous posts. much appreciated.
This attachment is hidden for guests. Please login or register to see it.
magico
Fresh Boarder
Posts: 13
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#3525
Re:Problem with feeds 6 Years, 8 Months ago Karma: 0
i think i know what the problem with the feed link your attach.i try to pull the feed and it take times to pull
the whole post example with this feed url www.geek.com/articles/video-editing/feed
this site is good full of instruction and guide about video and choosing a software.

when u try to pull /update the feed in the feed item item title.it freeze for a moment .if you try to udate the fees in the menu bar(new,update,tools,help)maybe it make the software hang for a moment or maybe you have to restart you computers.

the feed i test is ok and get about 10 to 12 feed including the picture
magico
People Helping People
Senior Boarder
Posts: 61
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: below the ground
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 12