Learn how to make money online

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Community
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

trouble getting feed
(1 viewing) (1) Guest
Special forum dedicated to our Auto Blogging Software. Discuss about new feature request and bug reports. Do not bring in other incompetent auto blogging tools here.
Go to bottomPage: 1
TOPIC: trouble getting feed
#515
trouble getting feed 7 Years, 5 Months ago Karma: 0
I am trying to get a feed for my blog and I never seem to get the feed. I input everything, determine that the feed has content - or looks like it contains content. check no for translation, it says congratulations that i found a good feed, enter the blog site i want to put it on and then it doesn't do anything and then the "trying to read content...." note appears and then nothing. Am i trying to pull a feed from a non RSS url?
magico
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#532
Re: trouble getting feed 7 Years, 4 Months ago Karma: 17
Looks like with the latest update some people could not get the Finish button light up after choosing all the settings. Can you please email me: Owner [at] CartyStudios.com

Regards,
Carty..
magico
Admin
Posts: 1194
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#654
Re: trouble getting feed 7 Years, 4 Months ago Karma: 0
I notice that the finish button won't light up if I try to choose a category. If I leave it as "uncategorized" then it works fine, and I can edit the feed after that to identify the category. Is there another way around this? It is strange to have to remember to not categorize and then to remember to go back in and categorize.

I understand you are working on a revision to allow a separate category for each post - will that make this work better? thanks
magico
Fresh Boarder
Posts: 11
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#660
Re: trouble getting feed 7 Years, 4 Months ago Karma: 17
Try this on your next blog: Before adding it to the software, rename the 'Uncategorized' to some other name such as 'General' and then try adding to the software. Tell me how it goes.

Regards,
Carty..
magico
Admin
Posts: 1194
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1